Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 11. 2015

To bylo pěkné

Musím poděkovat všem, kteří  přišli na minulý trénink v holandském billiardu a doufám, že ani oni nelitovali. Ano, trénink, tak by se ta  naše  dostaveníčka  dala  nazvat, protože na  konci měsíce  si zkusíme opět zahrát  o titul Machra  měsíce. Celý měsíc  pak bude  vítěz  naším billiardovým bohem a my se ho poté pokusíme  za měsíc  svrhnout. To je náš cíl, nebo snad ne? Být stále a stále lepší. Tak to chtělo lidstvo již dříve, a tak to chceme i my! 

Přišlo nás osm. To je  tak akorát. Maximální počet  na  současně  tři stoly je  devět  lidí, abychom si všichni aspoň trochu zahráli. Snad  bude podobná účast i nadále. A to by  potom mohly  vyjít  i některé naše  tajně spřádané plány. Co třeba  Velký Vánoční turnaj v Krnově? To nemá ani Ostrava!  Ale  to jsou zatím jen sny, vraťme se do reality.

Takže,  bylo nás  osm a  navíc se  objevily dvě rodinné dvojice, navíc  mezinárodní. To by  bylo nevyužít  toho a  nevyhlásit  souboj! A že  to byl lítý boj- střílelo se  na  obou stranách o sto šest a body  krásně  narůstaly. Nakonec  vítězství získala  slovenská dvojice. Ale  až  foto po zápase objasnilo  příčinu jejich vítězství- dali do hry  více než  česká dvojice, a to jazyk. Asi jím míří, ale to nám zatím nepotvrdili.  Avšak  i boje  mezi ostatními byly  velmi zajímavé, viz  vyfocená výsledková listina. Už  se  moc  těšíme  na další setkání a snad  budeme  moci  vyhlašovat další podobné souboje. Nezapomeňte, že na konci měsíce  se budeme  zase  měřit  o Machra. Tak co , sesadíme  Elišku? 

Je nutno pilně trénovat. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti.

Těší se na Vás Eliška a Marek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář