Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 1. 2016

Vánoční turnaj

K vánočnímu turnaji mám samozřejmě co říci i já.

Na počátku celé iniciativy stála dotace z projektu Mládež kraji, kterou jsme jako čtyřčlenný tým (ve složení Eliška Šťastná, Jana Křivková, Jan Petrek, Helena Szöcsová) získali na uspořádání turnaje. Tato okolnost odstartovala asi dva měsíce příprav.

Za tuto dobu jsme vytvořili letáky, které sloužily jako základ propagace. Taktéž byly vytvořeny webové stránky jako zdroj informací pro Vás hráče. A v neposlední řadě jsme napsali článek do novin, který však vyšel pouze v elektronické podobě (http://bruntalsky.denik.cz/zpravy_region/hra-holandsky-billiard-uz-dorazila-take-do-krnova-20151213.html). Účast v projektu nám také umožnila koupi čtyř nových stolů, na kterých začneme od ledna hrát.

Dost už bylo chvástání a nyní pár slov k turnaji. Jsme skutečně rádi, že se nás sešlo tolik. Jak již bylo řečeno, 21 účastníků je na to, že jsme začali hrát v září skutečně hodně. Povzbuzující pro nás byla taktéž účast hráčů z Ostravy. I výsledky byly pěkné a spokojenost je myslím si na místě. Zajímavým oživením byla také tombola, která je v Ostravě běžná, ale u nás měla premiéru (díky dárkům, které přinesli naši hosté).

Na závěr bych chtěla poděkovat všem, kteří mi nějakým způsobem pomohli. Konkrétně tedy děkuji členům svého týmu, ostravskému klubu Šupec (v čele s Davidem Wardasem) a jeho hráčům, pracovníkům SVČ Méďa Krnov (především Jiřině Míčkové) a hlavně Vám všem, kteří jste si přišli zahrát, protože bez Vás by to nešlo.

Děkuji a doufám, že se na podobném turnaji ještě někdy sejdeme.

 

Fotky najdete mimo jiné i zde: http://arrowboc.rajce.idnes.cz/Vanocni_turnaj/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář